jueves, 29 de diciembre de 2011

Atrapa-somnis (o caçador de somnis)


Que tota la vida és somni, i els somnis, somnis són.

Teixim la nostra existència al voltant de il·lusions que anomenem somnis... que poden endolcir o deixar-nos un amarg sabor. Emocions inherents al ser humà.

Diu la llegenda que quan el món començava a donar els seus primers passos, el líder espiritual d'una tribu va tenir una visió. Se li apareixia el déu de la saviesa amb forma d'aranya, i mentre teixia una teranyina, li parlava del cercle de la vida. El que comença amb la infantesa i acaba amb la vellesa amb igual indefensa que els infants. Tancant el cercle.

En totes les etapes de la nostra vida se'ns presenten energies negatives i positives, i només cadascú de nosaltres decideix quines escoltar. Les bones forces et guiaran en la direcció correcte; mentre les dolentes et faran mal i portaran pel camí equivocat. Per natura, desitgem conviure en harmonia, i només és a les nostres mans aconseguir-ho.

Per quan quasi acabava l'explicació, el déu saviesa aranya, ja tenia la teranyina quasi acabada. I li va regalar al líder de la tribu tot dient: "Té aquesta teranyina. Com veus, és un cercle perfecte però és incomplet, té un forat al mig. Utilitza-la per atrapar els teus somnis i els del teu poble; els bons restaran entre els fils per quedar-se, mentre els dolents seran absorbits pel forat del mig per anar-se'n."

Com la xarxa de la vida; un caçador de somnis que filtra els bons per complir-los i es despèn per oblidar els dolents.

Un atrapa-somnis i
FELIÇOS BONS SOMNIS per al 2012!