martes, 19 de abril de 2011

Tic-Tac. Sobre la relativitat del temps.

1.- Seré breu.
I va i s'enrotlla, com es ve a dir, com una persiana. I encara després pregunta que què tal? Ha estat breu, sí?... Doncs no, però vaja, si li ha semblat, doncs tampoc li treure'm la il·lusió de la brevetat buscada i suposadament trobada. Que no serem ningú per jutjar el temps. El seu.


2.- Deixa de mirar el rellotge.
No puc. Els segons simplement no passen. Són eterns instants d'espera agonitzada per la impaciència. Et creus haver fet quilòmetres al passadís amunt i avall, i has mirat el rellotge tantes vegades i tan sovint que ja ets incapaç de veure com es mouen les agulles. O com en càmera lenta els dígits passen de 0 a 1. I arribat el moment, en realitat, d'acord no segons, però sí uns simples 10 minuts que posats a valorar-los en una vida sencera, es queden més aviat petits. I encara així, feta la reflexió, sembla hagin estat dies, o mesos... o no; no es poden valorar en el temps, simplement: han estat una eternitat. 

3.- Massa tard...
Tard per a qui o per a què? Massa? Si alguna cosa és important per a tu, trobaràs la manera. Si no ho és, trobaràs una excusa. O una raó.   

4.- Com passa el temps!
De cop per uns moments, ens adonem on ens trobem, què som o en què ens hem convertit, no ja pel temps en sí, més per les experiències viscudes en ell. I com més n'afegim, més oportunitats d'aprendre tenim. Més de riure, de gaudir, de... Més savis ens fem. Així és que serà qüestió d'adonar-nos més sovint que el temps passa. I serà qüestió de celebrar-ho. O celebrar cada moment.

5.- No tinc temps.
Doncs potser que el busquem. No és efímer, existeix; No és tangible, però el percebem. I un forat, en un lloc, en un moment, tard o d'hora, el trobarem si cal. 

6.- És aviat.
Aviat per a?

... .-

Sobre la relativitat del temps. Tic-tac...

Everything in life is temporary. So if things are going good, enjoy it because it won't last forever. And if things are going bad, don't worry. It can't last forever either. ;)

1 comentario:

Antonio dijo...

ME ha gustadoooo muchooooo. El tiempo es algo que tambien me interesa mucho, ahora que soy joven y parece que los dias vuelan y no sabes qué hacer para no dejar pasar los años donde sonríe la flor de la vida...

:) Genial, muchas gracias.


Abrazooooooo

Antonio
http://sonriendoalmundo.blogspot.com/