domingo, 23 de enero de 2011

Se vende

Una tema porta a l’altre i ens trobem immersos en una conversa en la qual es tracta de posar-nos preu. El preu de la nostra prostitució, o la del nostre cos. Com a tal subhasta, i perquè ja veníem parlant de 6 milions d’euros, aquesta és la xifra inicial per la qual tothom es manifesta perfecta, i absolutament capaç, de vendre’s per una nit de sexe que pot incloure qualsevol cosa; sense restriccions. Tothom menys un/a que es qüestiona en un "depén", l’aparença física de qui paga.

És tal el convenciment general que la xifra comença a baixar. És més, i per menys! Per 4 o 5 també ho faria. I per menys encara! Per 2! I per 1 milió d’euros també. Xifra màgica on ens aturem per proposició indecent. Aquí n’hi ha que s'acomiaden dels amics. I no em torneu a veure!

I de la parella; Jo et deixaria fer-ho. Resposta: I després no en veuries un duro i t’engegava. Silenci a la sala... D’això se’n diu "bon rollisme parejil".

El silenci és trencat de seguida per xivarri de diàlegs creuats cadascú-a-la-seva-bola. El/la que segueix qüestionant-se l’aparença física de qui paga; els que han continuat baixant i ara es mostren capaços de vendre’s per 500.000 euros; el que parla de càlculs fets que asseguren l’import ideal per poder viure de renda són 1 milió 800.000 euros. I el que també deriva la conversa per avisar als interessats que a les Rambles per 20 euros sembla et satisfan, o alguna cosa de satisfer amb o per l’orella... ens hem perdut. I algú avisa, i si de cop ara mateix, algú vingués i ho proposés? Tots venuts.  




6 comentarios:

Anónimo dijo...

Hi havia una pel·lícula sobre aquest tema, però partia d'una proposta molt tramposa: el que pagava per la nit de sexe era ni més ni menys que el Robert Redford. I la fórmula RR+1 milió de dòlars resulta bastant irresistible, per molt envellit que estigui l'home...

Anónimo dijo...

Ei!, soc la carme del mirador de les aigües. Doncs t'explico una batalleta: recent aterrada a bcn amb 18 anys, m'estava pesant en una balança a l'entrada d'una botiga que fa cantonada del carrer carme (u hospital) amb la rambla, EL REGULADOR, i concentrada mirant com es parava l'agulla del pes, sento una veu a l'orella que diu..cuatro mil en el coche..(24 euros).. vaig fugir espitada amb el cor a cent per hora fins al meu destí, la biblioteca central.

Anónimo dijo...

Ostia, la pel·li que dius és molt bona:"una proposición indecente", crec...El que ho proposa es basa en que tothom té un preu. La parella s'ho planteja com que és un polvo i ja està però la veritat és que no és tan fàcil. Però clar, realment, tots tenim un preu???

Bar Alegria dijo...

Realment el primer que ve a la memòria després de la conversa és la peli fórmula RR+1 milió de dòlars... no se si tots tenim preu; d'aquí ve el dilema, podem imaginar molt però si la oferta fos real del tot, a saber com reaccionaria cadascú...

Carme "del mirador de les aigües", per 24 € em sembla que estarem tots d'acord que ho hauríem rebutjat... jajaja! Ja me n'explicaràs més d'aquestes (al mirador de les aigües :)

Light yourself a candle dijo...

Si viniera alguien ahora y me lo propusiese le diría que hay cosas que no se pueden pagar, hay que ganarlas.
Tambien podemos hacer creer que nos estamos vendiendo, cuando en realidad lo que hacemos es comprar algo a buen precio.

Bar Alegria dijo...

Joder, con perdón, Light yourself... parece que has dado en el clavo. Esto me ha gustado! Mucho... ;)