jueves, 29 de diciembre de 2011

Atrapa-somnis (o caçador de somnis)


Que tota la vida és somni, i els somnis, somnis són.

Teixim la nostra existència al voltant de il·lusions que anomenem somnis... que poden endolcir o deixar-nos un amarg sabor. Emocions inherents al ser humà.

Diu la llegenda que quan el món començava a donar els seus primers passos, el líder espiritual d'una tribu va tenir una visió. Se li apareixia el déu de la saviesa amb forma d'aranya, i mentre teixia una teranyina, li parlava del cercle de la vida. El que comença amb la infantesa i acaba amb la vellesa amb igual indefensa que els infants. Tancant el cercle.

En totes les etapes de la nostra vida se'ns presenten energies negatives i positives, i només cadascú de nosaltres decideix quines escoltar. Les bones forces et guiaran en la direcció correcte; mentre les dolentes et faran mal i portaran pel camí equivocat. Per natura, desitgem conviure en harmonia, i només és a les nostres mans aconseguir-ho.

Per quan quasi acabava l'explicació, el déu saviesa aranya, ja tenia la teranyina quasi acabada. I li va regalar al líder de la tribu tot dient: "Té aquesta teranyina. Com veus, és un cercle perfecte però és incomplet, té un forat al mig. Utilitza-la per atrapar els teus somnis i els del teu poble; els bons restaran entre els fils per quedar-se, mentre els dolents seran absorbits pel forat del mig per anar-se'n."

Com la xarxa de la vida; un caçador de somnis que filtra els bons per complir-los i es despèn per oblidar els dolents.

Un atrapa-somnis i
FELIÇOS BONS SOMNIS per al 2012!

3 comentarios:

BUENAS NOTICIAS dijo...

Siempre me han fascinado los atrapa-sueños. Qué tengas un 2012 lleno lleno de buenos sueños hechos realidad, Sophie!!!!
Un abrazo inmenso.

Anónimo dijo...

Bon dia Sofia
Una amiga m'ha dit, la saviesa consisteix en saber quines coses de la vida podem canviar (i saber fer-ho) i quines no, per conviure-hi amb armonia.
Una abraçada amb vents del caragolí.
carme

Anónimo dijo...

M'agraden molt també aquells versos de Luis Eduardo Aute: "Cine, cine, cine, cine, más cine por favor. Que toda la vida es cine, y los sueños, cine son." Gran cancó, a veure si la trobes. Va marcar part del meu creixement intel·lectual. Nice talking to you yesterday.

Richard Rivers :o)