jueves, 31 de mayo de 2012

MANswers... (?)

La nocturnitat, quan es converteix en distracció televisiva, aporta grans dosis de cultura humana a través de programes diversos; late shows majoritàriament importats. El meu preferit, sense cap mena de dubte, és “Ciudades del Pecado”. I ho és pel seu conductor i protagonista, el sonat britànic que s’ha convertit en el meu ídol: Ashley Hames (Cuatro / Energy).

Un dia d’aquest vaig poder delectar-me amb una altra perla de documental -  o de similar format; amb igual sentit de l’humor però amb una quota de surrealisme que traspassava fronteres. Man Answers.

Primera pregunta a resoldre: Si et trobes amb un pistoler de carrer, on és el millor lloc perquè impacti la bala de manera que et perjudiqui el mínim. Simulacions teatrals diverses i Oh! Conclusió seriosa: el braç. Nois, si mai us trobeu en situació, demaneu temps al pistoler per col·locar-vos i ajudeu-lo a apuntar. Salvats.

Segona pregunta: Es pot enganyar l’alcoholímetre? Mastegar xiclet, passar-se per la llengua una moneda de cèntim durant una estoneta, i alguna cosa més per sentenciar que no, que es pot enganyar... és clar que es tracta d’un programa nord-americà amb doble moralitat moralista...

Tercera pregunta: Com de durs són els pits de silicona? (El títol arriba en veu en off mentre una noia en bikini somriu a la càmera). Un tio immens es tira sobre una pròtesi mamaria i no passa res. Després segueixen amb simulacions vàries de maltracte físic a la mateixa pròtesi, fins que per fi! Troben a què no és immune! A un dispar de bala.... resulta que llavors entra per una banda i surt per l’altre. Mal rollo, l’ha foradat.

Què és més fort, una bala o un sable de samurai?
Quines són les utilitats de la orina pròpia? (documentat amb experiències diverses, fins de llunyanes civilitzacions).

I per fi, Els pits operats floten? Dues atractives noies, és clar una operada i l’altre no, però totes dues, de nou, en bikini, faran de conillets d’índies nadant en una piscina fins a arribar a la part fonda i comprovar si s’enfonsen o no. Atenció per a navegants: els pits operats no floten; els naturals sí! Visca el natural!

Aquesta la provo. A veure si floto... 

No hay comentarios: